Elite Stadshotellet

Adress: Kungsgatan 6, 351 04 VÄXJÖ  visa karta
Område: Växjö (Centrum)

Hotell och pensionat | Elite Stadshotellet är ett fyrstjärningt hotell i centrala Växjö med 163 rum som innehåller 250 bäddar.

Elite Stadshotellet är ett fyrstjärningt hotell i centrala Växjö med 163 rum som innehåller 250 bäddar. Det är ett pampigt och vackert hotell som andas gamla anor och erbjuder en klassisk miljö samt moderna bekvämligheter.

Elite Stadshotellets historia sträcker sig från 1850-talet och ingår i hotellkedjan Elite Hotels of Sweden som har ett trettiotal hotell i landet. Elite Stadshotellet, som i folkmun kallas Statt, ligger centralt vid Stortorget i Växjös absoluta citykärna endast 100 meter från centralstationen. Hotellet är en bra utgångspunkt för dagsutflykter i regionen.

Rummen är indelade i flera olika standardklasser, allt ifrån små enkelrum till sviter. Två av sviterna har egen bastu. Som gäst har du fri tillgång till trådlöst internet, träning i gym och i grupp på närbelägen motionsstudio. Parkering finns direkt utanför hotellet.

Hotellets pub "Bishop's Arms" är en populär mötesplats liksom à la carte restaurangen Lagerlunden Bistro & Bar. Nattklubben Grace är öppen fredagar och lördagar från höst till vår. En anrik konferens och festvåning med plats för upp till 200 personer, i den största salen, finns också.

Recensioner

Faciliteter och service

 • Antal rum: 163
 • Bagageförvaring Dubbelsäng Dusch Frukost inkluderad Hiss Internet Kabel-TV Konferensrum Minibar Reception Rumservice Tvättservice Värdeförvaring
 • Cykel Gym
 • Mat & Dryck på plats
  Bar Frukost Nattklubb Restaurang
 • Parkering
  Parkering/Garage Parkeringsplats
 • Speciella behov
  Husdjur tillåtna Rökfritt

Kontaktinformation

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se