PM & Vänner Hotel

Adress: Västergatan 10, 352 31 VÄXJÖ  visa karta
Område: Växjö (Centrum)

Hotell och pensionat | Hotell mitt i centrum med tillhörande berömda restauranger.

Hotell mitt i centrum med tillhörande berömda restauranger. Den prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. Det är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & Vänner har gällande mat, service och vinkällare.

PM & Vänner Hotel erbjuder rum fördelat på fem olika kategorier som alla följer deras filosofi när det gäller de bästa materialvalen och som på bästa möjliga sätt avspeglar mångfalden som regionen erbjuder. Alla rum och sviter har sina egna unika uttryck och layout. Storleken varierar från 24 m2 upp till 68 m2.

Hotellet speglar PM:s filosofi som bygger på hörnstenarna skog, äng och sjö, dvs en tydlig småländsk profil vad gäller såväl råvaror och inredning där detta återspeglas i form av material som kalksten från Öland och trägolv från Småland. Hotellet är ritat av den världsberömde arkitekten Jonas Lindvall och designen står Ingegerd Råman för. Här finns en takbar med pool, bastu samt utsikt över staden.

PM & vänner hotel har fokuserat på att erbjuda dig som gäst ett brett utbud av bekvämligheter i varje rum eller svit. Därför finner du strykjärn och strykbräda, kassaskåp, espressomaskin, mini bar med mera bara för att nämna några exempel.

Recensioner

Faciliteter och service

  • Antal rum: 74
  • Dusch Frukost inkluderad Hiss Internet Jacuzzi Kaffebryggare/Vattenkokare Konferensrum Minibar Reception Värdeförvaring
  • Bastu Cykel Spa Utomhuspool
  • Mat & Dryck på plats
    Bar Café Frukost Lunch Restaurang
  • Speciella behov
    Handikappvänligt

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se