Teater: Att åldras med värdighet

Område: Växjö
Arena/Plats: Regionteatern
Kategori: Musik, teater och nöje, Evenemang
Datum: Torsdag 3 okt 2019

Medborgarscenen är allas scen. Här möter vi berättelser som får oss att öppna våra ögon.

Scen Torsdag är en del av Regionteaterns Medborgarscen, vars idé är att låta nya röster komma till tals på våra scener. Scen Torsdag är en serie unika torsdagar som ger plats åt aktuell scenkonst, medborgarperformance, konserter, samtal, paneldebatter, föreläsningar, workshops och fester! På Medborgarscenens Scen Torsdag kan vi vara med, skapa och påverka. Och vi kan vara säkra på att vi kommer hem, lite klokare och med ett vidare perspektiv på livet.

Medborgarscenen är allas scen. Den är vår – din, min, grannens, och alla vi inte känner. Det är här vi möts, vi som kanske inte möts på gatan eller på jobbet. Det är också här vi möter berättelser som får oss att öppna våra ögon. Medborgarscenen är inte en vanlig scen, den är en sorts dokumentärscen – ett forum för berättelser som rör oss alla. Här bjuder vi in barn, unga och vuxna från lokalsamhället och låter dem ta del av den professionella skapandeprocessen. På Medborgarscenen är det nämligen inte enbart skådespelare som får lov att stå på scenen utan även civila aktörer, men då i rollen som sig själva. Och det är det vi kallar för en Medborgarperformance. Kom och upplev när verkligheten möter scenkonstens magi!

Medborgarscen ger plats till de äldres perspektiv och vittnesmål i vår kommun. Hur är det att bli gammal i Växjö och i Sverige och hur kommer framtiden att se ut?

Varje torsdag serverar PM & Vänner öl, vin och självklart alkoholfria alternativ, från kl 17.30. Du kan förbeställa något gott att äta eller bestämma dig på plats.

Programmet startar kl 18.00, dörrar öppnas kl 17.30.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
3 Okt
Torsdag 3 okt 2019 18:00 - 19:00 Regionteatern

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 (0)470-416 00
Kontaktperson
BiljettCentrum Växjö
E-post
biljettcentrum@vaxjo.se
Webbsida
https://www.ticketmaster.se/event/att-aldras-med-vardighet-biljetter/551759

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se