Lunchföredrag: Ut ur mörkret (Lars Hornborg)

Område: Växjö
Arena/Plats: Kafé de luxe
Kategori: Föreläsningar
Datum: Onsdag 25 sep 2019

Varför drabbas så många människor av depression och hur kan vi hitta tillbaka till ett gott liv om det händer oss?
125:- vid förbokning, 150:- på plats (se webbplats nedan)

Enligt folkhälsomyndigheten kommer var femte invånare i Sverige att få diagnosen depression någon gång under sitt liv. Det finns ingen enkel lösning på detta snabbt växande problem, men genom att betrakta depression och dess kusiner oro, stress och utbrändhet som symptom, inte sjukdomar i sig, får vi anledning att utforska vilka livsstrategier som gjort att vi hamnat där, vad det är som driver dem samt vad vi kan göra för att äntligen varaktigt hitta tillbaka till ett gott liv.
***
Det här föredraget ingår i ett samarbete mellan Kafé de Luxe, Mer än Mat (MäM) och föreningen Talare som gör skillnad (TSGS)!

Lunchföredraget tar ca en halvtimme och börjar kl. 12.15. Vegetarisk lunch serveras från kl. 11.30 - kom gärna så att du hinner få din mat innan föredraget börjar. Förbokad lunch kostar 125:- (150:- på plats - om det finns lediga platser). Försäkra dig om en plats genom att boka biljett (se webbplats nedan).

Mellan ca 12.45 och 13.00 kommer det i samband med varje föredrag att finnas möjlighet för den som vill att kort presentera och diskutera en idé inom ramen för Kreativa Växjö, något som kan göra staden lite roligare eller mer kreativ/hållbar. Du som har en idé kan berätta om den i en kommentar här nedan och får därmed förstatjing på att ta upp den under lunchen. I övrigt kan detta också göras spontant, utan föranmälan, i mån av utrymme.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Sep
Onsdag 25 sep 2019 12:00 - 13:00 Kafé de luxe

Kontaktinformation

Kontaktperson
Lars Hornborg
Arrangör e-post
lars@hornborg.se
Webbsida
https://www.facebook.com/events/491864984712933/

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se