Lunchföredrag: Kreativitet och utmattning

Område: Växjö
Arena/Plats: Palladium
Kategori: Föreläsningar
Datum: Onsdag 9 okt 2019

Med Torun Israelsson. Hur kan din livsviktiga kreativitet värnas och blomstra?

Föreläsningen handlar om hur du kan värna din viktigaste resurs – din kreativitet. Jag berättar om hur den kreativa hjärnan fungerar, vad som utmärker en kreativ personlighet, vad utmattningssyndrom är och om det samband som finns. Jag lyfter också fram utmattningens betydelse, både för dig som individ, samhället i stort och organisationen du är knuten till. Finns det kanske några fördelar med utmattningssyndrom? Vi avslutar med hur din livsviktiga kreativitet kan värnas och blomstra.
***
Det här föredraget ingår i ett samarbete mellan Kafé de Luxe, Mer än Mat (MäM) och föreningen Talare som gör skillnad (TSGS)!

Lunchföredraget tar ca en halvtimme och börjar kl. 12.15. Sopplunch kostar 80:- och serveras från kl. 11.30 - kom gärna så att du hinner få din mat innan föredraget börjar. Ingen förbokning utan Drop in och Först till kvarn gäller.

Mellan ca 12.45 och 13.00 kommer det i samband med varje föredrag att finnas möjlighet för den som vill att kort presentera och diskutera en idé inom ramen för Kreativa Växjö, något som kan göra staden lite roligare eller mer kreativ/hållbar. Du som har en idé kan berätta om den i en kommentar här nedan och får därmed förstatjing på att ta upp den under lunchen. I övrigt kan detta också göras spontant, utan föranmälan, i mån av utrymme.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
9 Okt
Onsdag 9 okt 2019 12:00 - 13:00 Palladium

Kontaktinformation

Kontaktperson
Torun Israelsson
Arrangör e-post
torun_israelsson@hotmail.com
Webbsida
https://www.facebook.com/events/943794022633100/

Bra att veta

Prisinformation
Sopplunch 80:-, drop-in

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se