Musik: Parkman & Vesper

Område: Växjö
Arena/Plats: Kafé de luxe
Kategori: Musik, teater och nöje
Datum: Fredag 15 nov 2019

Sara Parkman är folkmusik, prästbarn, synth, pop, poesi och bara helt jävla underbar! Med det nya albumet Vesper i ryggen kommer hon nu till Kafé de luxe den 15 november! från 18 år, 195 kr.

Plats: Kafé de luxe
Dörrar: 20.30, på scen 21.
Pris: 195 Riksdaler
Förköp på hemsidan

Du glada ägare till ett stycke biljett får även favören att gå på Bullet Bar-spelningen senare på kvällen. Mer info här: Bullet Bar: Erik Lazaroff & Hökarna

Sara Parkmans andra soloalbum är titulerat Vesper efter det latinska ordet för aftonbön. Genom Vesper gräver Sara där hon och hennes förmödrar och färder stått – nära kyrkan.

VESPER är en fortsättning och ett flöde som bygger vidare på det spår Sara slagit in på under de senaste åren. Det är ett album som handlar om inre rum, tvivel och det radikala i att tro på någonting. Det är de kulturella såväl som musikaliska arven som här utforskas och tolkas genom distade tramporglar, körer, minimalism och evighetspolskor.

VESPER är och ger eko över generationsgränser, nationsgränser, trosgränser. VESPER är hjärtat som växer när “du måste finnas” allsjungs på Rågsveds karaoke. VESPER är skavsår, rosor och läppstift. VESPER är blanka ögon när vinden dånar över fälten och du inte kan urskilja var du slutar och naturen börjar. VESPER är det svartkalla isvattnet innan bastun omfamnar dig igen. VESPER är det latinska ordet för aftonbön VESPER är ångesten, knutna nävar och nära till fulgråten (men det är okej). VESPER går dit det känns. VESPER är poesi, tryggheten, hemmahamnen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Nov
Fredag 15 nov 2019 20:30 - 23:00 Kafé de luxe

Kontaktinformation

Kontaktperson
Lovisa Lord Torvfelt
Arrangör e-post
booking@kafedeluxe.se
Webbsida
http://kafedeluxe.se/?event&id=3684

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se