Bullet Bar: Erik Lazaroff & Hökarna

Område: Växjö
Arena/Plats: Kafé de luxe
Kategori: Musik, teater och nöje
Datum: Fredag 15 nov 2019

Rockmusik på svenska, behövs det mer sånt?...JA! Säger bandets medlemmar och vi är inte sena att instämma. Inte när det låter så här fantastiskt bra! 100 kr, från 18 år. På scen 23.00

Bullet Bar presenterar Erik Lazaroff & Hökarna. De har längtat “hem” till södra Småland och vi har längtat minst lika mycket efter dom och äntligen korsas våra vägar igen. Bildat sommaren 2015 i Stockholm har bandet låtit debutalbumet växa fram genom att varva inspelningssessioner med att lufta materialet live.

Den 15 november gästas Bullet Bar-scenen av musik från debutalbumet. Bandet hymlar inte med att de flesta av rockens dinosaurier finns där som influens på skivan, men att de svenska texterna ger ett intimare och mer direkt tilltal.
– Vi har inte velat stressa fram det här, det har fått ta lite tid för att bli nåt som vi är hundra procent nöjda med, berättar Erik Lazaroff, sångare, gitarrist och låtskrivare. – Målet var att göra en platta som länkar ihop Pugh’s ”Bolla och rulla” med Roky Erickson’s ”The Evil One” och det tycker jag vi har lyckats ganska bra med, säger Erik Lazaroff.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Nov
Fredag 15 nov 2019 22:30 - 01:00 Kafé de luxe

Kontaktinformation

Kontaktperson
Lovisa Lord Torvfelt
Arrangör e-post
booking@kafedeluxe.se
Webbsida
http://www.kafedeluxe.se/?event&id=3686

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se