Marit Kapla och Martin Hederos: Osebol

Område: Växjö
Arena/Plats: Kafé de luxe
Kategori: Föreläsningar
Datum: Fredag 22 nov 2019

I föreställningen läser Marit Kapla avsnitt ur boken "Osebol" och Martin Hederos spelar specialkomponerad musik som hämtat inspiration från Osebol och andra platser. 175 kr

Dörrar 19, på scen kl 20. Förköpsbiljetter för 175 kr införskaffas på Kafé de luxes hemsida. Kom i god tid för att norpa en av de åtråvärda sittplatserna! Strax innan föreställningen släpper vi eventuella kvarvarande biljetter i dörren.

Osebol – en föreställning om en by
Med författaren Marit Kapla och pianisten Martin Hederos.
Boken “Osebol” är en poetisk dokumentär där läsaren möter så gott som alla vuxna invånare i byn Osebol vid Klarälven i norra Värmland. De är intervjuade av Marit Kapla som själv är uppvuxen i Osebol. Tillsammans bildar berättelserna en mångfasetterad, personlig och levande gestaltning av svensk – och global – nutidshistoria, färgade av sorg, glädje, oro och humor.
I föreställningen läser Marit Kapla avsnitt ur boken och Martin Hederos spelar specialkomponerad musik som hämtat inspiration från Osebol och andra platser.
Marit Kapla är journalist och bor i Göteborg. Hon har varit konstnärlig ledare för Göteborgs filmfestival. “Osebol” är hennes första bok.
Martin Hederos är musiker och kompositör, uppvuxen i Segerstabyn i Värmland. Han har varit medlem i bandet The Soundtrack of Our Lives, spelar med Tonbruket och med många av nutidens stora artister i det sköna gränslandet mellan pop och jazz.
En produktion av Teg Publishing och United Stage 2019.

Välkomna!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Nov
Fredag 22 nov 2019 19:00 - 21:00 Kafé de luxe

Kontaktinformation

Kontaktperson
Lovisa Lord Torvfelt
Arrangör e-post
booking@kafedeluxe.se
Webbsida
http://www.kafedeluxe.se/?event&id=3644

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se