Författarkväll: Middag med Björn Ranelid

Område: Växjö
Arena/Plats:
Kategori: Föreläsningar, Mat och dryck

Ett nytt koncept ser dagens ljus i vår mysiga källare denna vårkväll! Augustprisvinnaren Björn Ranelid gästar Kafé de luxe.

Björn Ranelid bjuder tillsammans med föreningen litteratursällskapet och Kafé de luxes kockar och personal på en helkväll med mat och prat!

250 kr inkl. middagsbuffé, kaffe & hembakt kaka. Dryck betalas separat. Ett väldigt begränsat antal biljetter finns på www.kafedeluxe.se

Från 17.30 är ni välkomna ner i källaren, och runt 18 serveras en buffé av Björns egen favoritmat – en buffé av kallskuret med tillbehör.

Strax efter 19 – lagom till kaffet – kommer så Björn att bjuda oss en pratstund. Han kommer att berätta om sitt författarskap och romanen Kärleken och de sista människorna på jorden.

Efteråt fortsätter vi mingla så länge vi vill och givetvis kommer då också Björn signera våra böcker – något som också kommer att säljas på plats till specialpris.

Författarkvällen är den första i en serie som planeras och tanken är att läsare över en god bit mat ska ges chansen att träffa och samtala med sina favoritförfattare före scenframträdandet.

Kontaktinformation

Kontaktperson
Nils Hector
Webbsida
http://www.kafedeluxe.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se