Teater: Bortbytingen

Område: Växjö
Arena/Plats: Regionteatern
Kategori: Musik, teater och nöje
Datum: Fredag 6 jul 2018 - lördag 7 jul 2018

En mamma och en pappa är väldigt upptagna med viktiga saker. De försöker följa alla möjliga tips om hur de ska få mer tid för familjen.

Smarta inredningstips för att få ordning på alla saker och kläder hemma. Matlagningstips för att alla ska må bra och hålla sig friska. Det är stressigt för dem med allt som måste göras och alla tips som ska följas. Nu har de fått ett tips om att skogspromenader ska vara rogivande.

Men till och med när de ger sig ut på skogspromenad låter de sig störas av sina telefoner. Och så händer det som inte får hända. De glömmer barnvagnen med sitt lilla barn i skogen! Och värre blir det. När de hittar vagnen är det inte deras barn som ligger där utan… en trollunge! Ett troll har tagit deras barn och lagt dit sitt. De har fått en bortbyting! Alla försök att hitta deras barn är förgäves. Vad ska de göra nu? Behålla trollet eller...kanske…göra sig av med det? Och hur ska människobarnet överleva bland trollen?

I den här uppsättningen är Selma Lagerlöfs klassiska novell förlagd till modern miljö. Kvar är magin och sagans metaforer, men omstöpt till en urban fantasy-historia. Precis som i sagans värld så är det inte givet att föräldrar är helt goda, inte heller att troll är helt onda eller att barn är helt barnsliga. Snarare tvärtom. Men en sak är säker, hur vi behandlar andra kommer förr eller senare påverka oss själva. Det är ett lika aktuellt faktum nu som när sagan skrevs för mer än hundra år sedan.

Biljetter: 90 kr. Biljettcentrum Växjö, 0470-41600

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Jul
Fredag 6 jul 2018 18:00 Regionteatern
7 Jul
Lördag 7 jul 2018 16:00 Regionteatern

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 47041600
Kontaktperson
Biljettcentrum
E-post
biljettcentrum@vaxjo.se
Arrangör e-post
biljettcentrum@vaxjo.se
Webbsida
https://www.ticketmaster.se/artist/bortbytingen-biljetter/996407

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 6 jul 2018 18:00 - 18:00 @ Regionteatern
  • Lör 7 jul 2018 16:00 - 16:00 @ Regionteatern
OK

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se