Stadsfest: Vårstad 2019

Område: Växjö
Arena/Plats: Växjö city
Kategori: Festivaler, Evenemang, Kultur och konst, [...]
Datum: Lördag 25 maj 2019

Centrum svämmar över av kulturöverraskningar under den (v)årliga stadsfesten. Gå på stadsvandring eller roa dig med skoj för hela familjen i Teaterparken. Vårstad är en återkommande gatufest med fokus på kulturen och staden.

Sista lördagen i maj är en riktig familjefest i Växjö centrum när Vårstad fyller gator, torg och parker med överraskande och inte sällan halsbrytande kulturupplevelser.
I år kommer dinosaurietrubaduren Pappa Kapsyl på besök. Han filosoferar och sjunger om köttätare och växtätare tillsammans med publiken, i moderna klassiker som Jagad av en T-Rex, Trisse Triceratops och Flygödlans vaggvisa.
Dessutom blir det fullt ös på barn- och familjeområdet i Teaterparken med Staffan Björklunds Teater, prova på-aktiviteter och en massa annat skoj. På stadens gator myllrar det förstås av kultur, bland annat minglar Magic Marcus runt med förbryllande tricks och dansarna i React ger showen King of the jungle i Willans park. Dessutom blir det stadsvandringar, musik och tokiga överraskningar i stadsrummet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Maj
Lördag 25 maj 2019 Växjö city

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 47041000
Kontaktperson
Växjö kommun
E-post
kultur-fritid@vaxjo.se
Arrangör e-post
info@vaxjo.se
Webbsida
https://vaxjo.se/sidor/se-och-gora/evenemang/stadsfester/varstad.html

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se