After work på Earth Week

Område: Växjö
Arena/Plats:
Kategori: Festivaler, Föreläsningar, Kultur och konst

After work i PM:s festvåning, med Växjö Fotoklubbs utställning med koppling till Växjö kommuns miljömål, Bo Frank och Åsa Karlsson Björkmarker kåserar, Ia Ahlsgård berättar om hållbar matlagning samt lanseras Växjö kommuns tävling om en grön kokbok.

Välkommen på After work, från klockan 17.00, med utställningar, bar med ekologiska drycker och småländska smörrebröd, kåserier och mingel! Växjö Fotoklubb arrangerar i samarbete med PM en utställning under Earth Week med tema miljö och med en koppling till Växjös miljömål. Vernissage under kvällen. Designprogrammet på Linnéuniversitetet ställer ut objekt på tema mat och hållbarhet. Växjös politiker Bo Frank och Åsa Karlsson Björkmarker kåserar om Växjös gröna utveckling, Ia Ahlsgård från PM Bröd & Sovel berättar om hållbar matlagning.

Växjö kommun lanserar årets smakligaste tävling. Du som bor i kommunen är välkommen att vara med att tävla om en plats med ditt recept i Växjös grönaste kokbok som ges ut under MAT2015 efter urval av namnkunnig jury.

Kontaktinformation

Kontaktperson
Monica Carlsson
Arrangör e-post
monica@pmrestauranger.se

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se