Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö

Adress: Bäckgatan 10, 352 30 Växjö (visa karta)
Område: Växjö
Medlem i Nordic Choice Hotels
Gästbetyg: 100% (22 av 22 rekommenderar) (3 recensioner)

Hotell och pensionat | Clarion Collection Hotel Cardinal är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Vi bjuder alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. Gratis trådlös internet access. Eget garage.

Hotellet är beläget mitt i centrum, omgivet av gågator med shopping, kultur och andra nöjen. 200 m till järnvägstationen och lokaltrafiken. Som hotellgäst kan man köra fram till hotellentrén.
Alla hotellets 111 rum har samma höga standard med klassiska kvalitetsmöbler, gedigna skrivbord och bekväma fåtöljer. Överallt hittas äkta persiska mattor och unik konst på väggarna.I hotellets relaxavdelning finns det massagestol och bastu, i gymmet finns styrketräningsredskap.
Varmt välkommen till Clarion Collection Hotel Cardinal !

”Fantastiskt trevligt hotell med utmärkt bra mat såväl kväll som frukost. Personalen serviceminded, glad, pigg på att ge information - allt vad man kan begära som gäst!”

Rekommenderad av gule
Sverige Sverige (tor 14 maj 2015)

”Ett mycket trevligt hotell där den rikliga kvällsmåltiden var en extra bonus. Mycket vänlig och serviceinriktad personal.”

Rekommenderad av Anonym
Sverige Sverige (sön 02 nov 2014)

Gästbetyg 100%

(22 av 22 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 of 5

Faciliteter och service

  • Speciella behov
    Rökfria rum

Kontaktinformation

Jämför "Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö" med liknande boenden

PM & Vänner Hotel

Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.

Elite Stadshotell Växjö

Elite Stadshotellets historia sträcker sig från 1850-talet och ingår i hotellkedjan Elite Hotels of Sweden som har ett trettiotal hotell i landet. Elite Stadshotellet, som i folkmun kallat Statt, ligger centralt vid Stortorget i Växjös absoluta citykärna endast 100 meter från centralstationen. Hotellet är en bra utgångspunkt för dagsutflykter i regionen.

Elite Park Hotel

Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum beläget i centrala Växjö. Ett modernt hotell med vacker nordisk design, ljust och funktionellt. Ni har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Hotellets läge erbjuder närheten till olika utflyktsmål i regionen, såsom bad, golf, glasbruk och shopping.

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se