Quality Hotel Royal Corner

Adress: Liedbergsgatan 11, 352 32 Växjö (visa karta)
Område: Växjö
Gästbetyg: 100% (3 av 3 rekommenderar) (1 recension)

Hotell och pensionat | Quality Hotel Royal Corner är ett 4-stjärnigt affärs- och konferenshotell med parkeringsplatser till hotellets alla rum. Bekvämt beläget i centrala Växjö vid affärsgator och nöjesliv med närheten till regionens sevärdheter och aktiviteter, såsom bad, golf, glasbruk och shopping. Hotellet är sedan år 2007 Svanenmärkt, vilket innebär höga krav och ett målmedvetet miljöarbete.

Alla hotellets 159 rum är rökfria och utrustade med internet, wc, dusch/badkar och kabel-tv. Hotellet erbjuder fri gästparkering på hotellets bakgård i mån av plats. Tillgång till parkering i varmgarage erbjuds mot en avgift. I hotellets relaxavdelning med gym, pool, bubbelpool och bastu kan du koppla av efter en lång dag. Restaurang La Castellina ligger i direkt anslutning till Qualit Hotel Hotel Royal Corner och är en restaurang som präglas av en trevlig, avslappnad atmosfär och framförallt god, vällagad mat.

”Toppen fint hotellrum, och så mitt i centrum! Bättre kan det inte bli.”

Rekommenderad av Margaret
Sverige Sverige (sön 24 jul 2016)

Gästbetyg 100%

(3 av 3 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 of 5

Faciliteter och service

  • Speciella behov
    Rökfria rum

Kontaktinformation

Jämför "Quality Hotel Royal Corner" med liknande boenden

Elite Park Hotel

Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum beläget i centrala Växjö. Ett modernt hotell med vacker nordisk design, ljust och funktionellt. Ni har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Hotellets läge erbjuder närheten till olika utflyktsmål i regionen, såsom bad, golf, glasbruk och shopping.

PM & Vänner Hotel

Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.

Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö

Clarion Collection Hotel Cardinal är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Vi bjuder alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. Gratis trådlös internet access. Eget garage.

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se