Elite Park Hotel

Adress: Västra Esplanaden 10-14, 352 31 Växjö (visa karta)
Område: Växjö (Centrum)

Hotell och pensionat | Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum beläget i centrala Växjö.
Ett modernt hotell med vacker nordisk design, ljust och funktionellt. Ni har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Hotellets läge erbjuder närheten till olika utflyktsmål i regionen, såsom bad, golf, glasbruk och shopping.

Hotellet har 76 rum med totalt 152 bäddar. Rummens inredning är präglade av nordisk design, ljusa och funktionella. Alla hotellets rum är rökfria och utrustade med wc, dusch, Ac, minibar och tv.
Ansluter till internet gör du enkelt via rummets bredband, det finns bredband på alla rum. Det finns även gratis WiFi. Hotellet erbjuder en välutrustad relaxavdelning med bland annat motionsrum, bastu och bubbelpool. Det finns goda parkeringsmöjligheter både inomhus och utomhus. I anslutning till hotellet ligger restaurang Teaterparken som serverar frukost, à la carte, affärslunch samt genomför stora banketter. I restaurangen bjuds du på klassisk nordisk mat med en modern touch, restaurangen har fullständiga rättigheter. Hotellet ligger ihop med Växjö Konserthus, som har ett fullt program med olika kulturevenemang.
Varmt välkommen!

Faciliteter och service

 • Bagageförvaring Dusch Frukost inkluderad Hiss Internet Jacuzzi Konferensrum Reception Rumservice Värdeförvaring
 • Mat & Dryck på plats
  Frukost Restaurang
 • Speciella behov
  Rökfritt Rökfria rum

Kontaktinformation

 • Telefonnummer
  +46 (0)470702200
 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 (0)470702200

Jämför "Elite Park Hotel" med liknande boenden

PM & Vänner Hotel

Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.

Quality Hotel Royal Corner

Quality Hotel Royal Corner är ett 4-stjärnigt affärs- och konferenshotell med parkeringsplatser till hotellets alla rum. Bekvämt beläget i centrala Växjö vid affärsgator och nöjesliv med närheten till regionens sevärdheter och aktiviteter, såsom bad, golf, glasbruk och shopping. Hotellet är sedan år 2007 Svanenmärkt, vilket innebär höga krav och ett målmedvetet miljöarbete.

Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö

Clarion Collection Hotel Cardinal är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Vi bjuder alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. Gratis trådlös internet access. Eget garage.

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se