PM & Vänner Hotel

Adress: Västergatan 10, 352 31 Växjö (visa karta)
Område: Växjö

Hotell och pensionat | Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.

PM & Vänner Hotel erbjuder rum fördelat på fem olika kategorier som alla följer deras filosofi när det gäller de bästa materialvalen och som på bästa möjliga sätt avspeglar mångfalden som regionen erbjuder. Alla rum och sviter har sina egna unika uttryck och layout. Storleken varierar från 24 m2 upp till 68 m2.
Hotellet speglar PM:s filosofi som bygger på hörnstenarna skog, äng och sjö, dvs en tydlig småländsk profil vad gäller såväl råvaror och inredning där detta återspeglas i form av material som kalksten från Öland och trägolv från Småland. Hotellet är ritat av den världsberömde arkitekten Jonas Lindvall och designen står Ingegerd Råman för. Här finns en takbar - TAK med pool, bastu samt utsikt över staden.
PM & vänner hotel har fokuserat på att erbjuda dig som gäst ett brett utbud av bekvämligheter i varje rum eller svit. Därför finner du strykjärn och strykbräda, kassaskåp, espressomaskin, mini bar med mera bara för att nämna några exempel.

Faciliteter och service

  • Jacuzzi
  • Bastu Utomhuspool

Kontaktinformation

Jämför "PM & Vänner Hotel" med liknande boenden

Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö

Clarion Collection Hotel Cardinal är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Vi bjuder alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. Gratis trådlös internet access. Eget garage.

Elite Park Hotel

Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum beläget i centrala Växjö. Ett modernt hotell med vacker nordisk design, ljust och funktionellt. Ni har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Hotellets läge erbjuder närheten till olika utflyktsmål i regionen, såsom bad, golf, glasbruk och shopping.

Elite Stadshotell Växjö

Elite Stadshotellets historia sträcker sig från 1850-talet och ingår i hotellkedjan Elite Hotels of Sweden som har ett trettiotal hotell i landet. Elite Stadshotellet, som i folkmun kallat Statt, ligger centralt vid Stortorget i Växjös absoluta citykärna endast 100 meter från centralstationen. Hotellet är en bra utgångspunkt för dagsutflykter i regionen.

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Växjö Turistcenter
Residenset Stortorget, Växjö
+ (46) 470- 73 32 80
turism@vaxjo-co.se